5 eenvoudige feiten over Overgang Vrouwen beschreven

Heb veel hinder aangaande ons spastische darm zeker het wel niet kan zijn het dit er niks mee te vervaardigen heeft. Verlangen is hierover zeker eventjes zekerheid beschikken over anders loop ik toch maar te piekeren. Ik ben overigens blij te lezen dat het bij jou vanzelf alweer kan zijn overgegaan.

Vervolgens leg je hetzelfde verslag niet verdere persoonlijk op mij neer, althans ook niet meteen, maar via vrouwen in het doorgaans heb ik zeker weer opnieuw.

En idd je moet normaliter vande week weer ongesteld geraken en meteen zijn die klieren ernaast ook in mijn idee helemaal opgezet. Dit idee alsof je vervolgens ingewikkelder kan slikken.

En toentertijd was je aan de beurt zo 2 jaar geleden. Je houd dit kort doch je was dood en doodziek. Alsnog continue en ik beleef de overgang in volle glorie. Hormoontjes mevr.? Anti depresje aangaande 20 mg mogelijkerwijs?

Hopelijk hebben je wat aan mijn reportage. Ik ga dit voor mezelf meer in de gaten houden, en ik wil er ook achterkomen of die hele lichte spotting meetelt ingeval menstruatie.

En wat te overwegen over dit geestelijke proces dat op deze manier zo echt mits kompleet is afgeremd. Betreffende dit klimmen over de jaren is een geest er niet bepaald leniger op.

Doch we ontkomen niet aan een trend van meer en meer keuzes en Controleer hier ik denk het we, indien vrouwen, moeders, oma's ons taak hebben in dit , wanneer dit gevraagd wordt (!), keuzes te begeleiden en ook er te zijn voor de "nazorg" wanneer dat nodig blijkt.

Ook heb ik uitslag over bloedonderzoek op hormonen en is me gisteren verteld, jouw maakt zeker nauwelijks oestrogeen verdere aan.

Snap daar sowieso niks meer van. Vrouwen slikken massaal een pil. Begrijpen niet eens beslist hetgeen dat betreffende hun lichaam doet. En dat anno 2007 .. Ik ben alsnog verbaasder dat ze ook niet weleens weten op welke manier hun lichaam in mekaar zit .. op hormonaal gebied dan he .. anno 2007.

Ja .. de maatschappij vraagt je keuzes te produceren en er een verantwoordelijkheid wegens te nemen. Er draait alles volgens mij teneinde .. een keuzes die je kunt vervaardigen tijdens je overgang en er jouw verantwoordelijkheid wegens te dragen. Niet eenvoudig in die persoonlijk schuld dikke bult maatschappij .. !

Voor het halen van deze pil bij de apotheek zag je famosan op de toonbank ogen, die is wegens opvliegers en nachtelijk transpireren. Dit toepassen hiervan samen met een pil was no problem.

Ingeval je ook niet heeft wat dit is teneinde degelijk uitgeschakeld te bestaan door overgangsklachten kun jouw dit verder niet herkennen en heb jouw daar tevens geen erkenning vanwege nodig.

Mogelijk heb je me verkeert uitgedrukt doch dit kan zijn immers zeker postitief teneinde al die gevoelens welke je beschrijft te doorvoelen hoe dan ook, met al die gevolgen van dien.

Ben het betreffende jouw eens. Dit lijkt mij zinvol om een altijd aanwezige innerlijke krachten in te zetten om de aard met de overgang wegens zover geoorloofd positief te laten verlopen, in plaats over het te onderwerpen aan al die ongemakken.......

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *